• darkblurbg

Leuk je te ontmoeten!

Welkom op mijn website! Mijn naam is Niset en ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd in spiritualiteit en de mens.


" Alles is met elkaar verbonden, daarom kijk ik ook naar het geheel zonder oordeel maar met een open blik"


Toen ik als begeleider in de zorg op de afdeling psychiatrie werkte, wilde ik meer leren over intuïtie, spiritualiteit het hogere zelf en psychologie.

Ik ben toen gaan studeren voor relatiecoach. Deze opleiding lag me aan het hart! Toen ik in 2012 deze opleiding met succes had afgerond, ben ik gaan toeleggen op intuïtieve cursussen en opleidingen. Ik ben mij gaan specialiseren in het geven van een energetische handopleggingen, zielsafstemmingen, Lenormand kaartleggingen en het mediumschap. 

Ik werd mij er meer bewust van dat mijn helderziend- en helderwetendheid altijd al aanwezig waren. Alleen als kind was ik hier niet zo bewust van. Naarmate ik ouder werd en gebeurtenissen die ik toen zag uitkwamen, wilde ik hier meer mee gaan doen!

De informatie die ik doorkrijg via de spirituele wereld kan ik mooi combineren met mijn kennis en ervaring als relatiecounselor en coach. Deze kennis, informatie en ingevingen bundel ik en geef ik graag aan jou mee.

Alle mogelijkheden

Kaartleggingen

WhatsApp consult

Leesmedium / Foto lezen

Een of meerdere vragen stellen

Chakra Healing

Spirituele coaching

Zielsafstemmingen

Gids consult

Voordelen van een online consult

  • Online coaching is laagdrempelig
  • Het bespaard tijd
  • Het is anoniem
  • Je kan er in alle rust aan beginnen op de momenten dat het jouw uitkomt
  • Vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving kan je een consult aanvragen en starten

Reacties van klanten

Zojuist een prachtig consult gehad! Ik heb meer duidelijkheid gekregen en ik kan met nieuwe inzichten aan de slag :)
Heel concreet en to the point. Dit was precies wat ik nodig had! Daarnaast kwam ook nog mijn overleden opa door, een ontzettend mooi moment.
Het lijkt wel alsof ze mij al jaren kent. Ze is razendsnel in het doorgeven van informatie en kwam lief en empathisch bij me over. Zeker een aanrader. Dank je wel!

Ik ben ook te vinden op een spirituele hulplijn: Mediumchat

Wat is het mediumschap?

Een medium is iemand die communiceert met overledenen. Alles is energie, dus op het moment dat jij je lichaam verlaat, verlaat tevens je ziel het lichaam. Deze energie leeft voort in een andere dimensie.
Een medium communiceert met die zielen die aan gene zijde zijn. Op die manier kunnen er hele mooie boodschappen doorgegeven worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt in je eigen vertrouwde omgeving blijven, omdat hetgeen ik doe op afstand gebeurt. Ik voel in op je vragen en aan de hand van je voornaam en eventueel een foto zie ik beelden. Je foto en vragen kun je sturen naar info@praktijkatlantis.nl of via WhatsApp of Facebook.
Na het overmaken van een vergoeding via een betaalverzoek (tikkie), ga ik invoelen op je energie, de situatie en een stukje heden, verleden en toekomst. Ik maak naar aanleiding van het gekozen consult een verslag wat ik per e-mail naar je opstuur.


Waarom Praktijk Atlantis

Geen wachttijden


Er zijn geen wachttijden, zodra je een consult boekt. Consulten worden snel en met veel zorg en liefde behandelt.

Laagdrempelig


Er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Het consult kan op elk moment wanneer het jouw uitkomt plaatsvinden.

To the point & spot on


Graag geef ik helderheid en duidelijkheid, in datgene wat je wilt weten en of naar toe wil.

Professioneel


Ik bied professionele zorg en ik ben aangesloten bij het Cat (Cat Collectief Alternatieve Therapeuten) als Erkend Alternatief Therapeut.