gtag('config', 'UA-199283920-1');
  • darkblurbg

Leuk je te ontmoeten!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Niset en ik geef graag spirituele consulten & coaching.  

Ik ben opgegroeid in het Gooi samen met mijn ouders en zus. Van jongs af aan voelde ik veel. Gebeurtenissen die uitkwamen, energieën die ik voelde of het zien van overleden mensen. Mijn hartenwens was om daar ooit wat mee te gaan doen, maar de tijd was er toen nog niet rijp voor. Na een aantal heftige gebeurtenissen in mijn leven, besloot ik mijn leven 'om te gooien'. Ik vertrok uit het Gooi om de rust op te zoeken en na te denken over mijn vervolgstappen.

Nadat ik mijn studie tot register counselor had afgerond voelde ik sterk dat dit het moment was om mij spiritueel verder te ontwikkelen. Diverse opleidingen en cursussen ben ik toen met veel plezier gaan volgen. Tijdens die rust die ik daarin vond kwam het moment van 'ontwaken' waarbij er op spontane wijzen boodschappen van overleden mensen doorkwamen die ik doorgaf aan de mensen om mij heen. Het bleek zowaar allemaal te kloppen! Ik stond er soms zelf versteld van.

Vanaf dat moment voelde ik heel sterk de missie om mijn coaching achtergrond te combineren samen met de boodschappen van het universum. Eigenlijk ben ik er daarna ingerold doordat ik ben begonnen met het geven van spontane consulten en heb er daarna mijn werk van kunnen maken. 

Mijn missie voor jou is dat jij weer beter in je vel komt te zitten. Dat je antwoorden krijgt die je al zolang wilde weten. Dat ik jou mag begeleiden in een stukje transformatie en inzichten, zodat jij blijer en gelukkiger jouw levenspad kan bewandelen! 

Mocht ik daarom iets voor jou kunnen betekenen, stuur me dan gerust een berichtje! Tot dan!

Liefs,

Niset

 

Alle mogelijkheden

Kaartleggingen

WhatsApp consult

Leesmedium / Foto lezen

Een of meerdere vragen stellen

Chakra Healing

Spirituele coaching

Zielsafstemmingen

Gids consult

Telefonisch consulten

Dierentolk consult

Energetische huisreiniging

Voordelen van een online consult

  • Online coaching is laagdrempelig
  • Het bespaard tijd
  • Het is anoniem
  • Je kan er in alle rust aan beginnen op de momenten dat het jouw uitkomt
  • Vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving kan je een consult aanvragen en starten

Reacties van klanten

Zojuist een prachtig consult gehad! Ik heb meer duidelijkheid gekregen en ik kan met nieuwe inzichten aan de slag :)
Heel concreet en to the point. Dit was precies wat ik nodig had! Daarnaast kwam ook nog mijn overleden opa door, een ontzettend mooi moment.
Het lijkt wel alsof ze mij al jaren kent. Ze is razendsnel in het doorgeven van informatie en kwam lief en empathisch bij me over. Zeker een aanrader. Dank je wel!

Wat is het mediumschap?

Een medium is iemand die communiceert met overledenen. Alles is energie, dus op het moment dat jij je lichaam verlaat, verlaat tevens je ziel het lichaam. Deze energie leeft voort in een andere dimensie.
Een medium communiceert met die zielen die aan gene zijde zijn. Op die manier kunnen er hele mooie boodschappen doorgegeven worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt in je eigen vertrouwde omgeving blijven, omdat hetgeen ik doe op afstand gebeurt. Ik voel in op je vragen en aan de hand van je voornaam en eventueel een foto zie ik beelden. Je foto en vragen kun je sturen naar info@praktijkatlantis.nl of via WhatsApp of Facebook.
Na het overmaken van een vergoeding via een betaalverzoek (tikkie), ga ik invoelen op je energie, de situatie en een stukje heden, verleden en toekomst. Ik maak naar aanleiding van het gekozen consult een verslag wat ik per e-mail naar je opstuur.


Waarom Praktijk Atlantis

Geen wachttijden


Er zijn geen wachttijden, zodra je een consult boekt. Consulten worden snel en met veel zorg en liefde behandelt.

Laagdrempelig


Er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Het consult kan op elk moment wanneer het jouw uitkomt plaatsvinden.

To the point & spot on


Graag geef ik helderheid en duidelijkheid, in datgene wat je wilt weten en of naar toe wil.

Professioneel


Ik bied professionele zorg en ik ben aangesloten bij het Cat (Cat Collectief Alternatieve Therapeuten) als Erkend Alternatief Therapeut.