• darkblurbg

(Foto) Reading

Voor een reading van een medium ben je bij Praktijk Atlantis aan het juiste adres. Lees hier meer over hoe een reading bij mij in zijn werk gaat en wat je hierbij kuntt verwachten. Benieuwd? Hieronder kun je meer informatie vinden.

Persoonlijke reading van een medium

Een reading door een medium en de berichten die ik doorkrijg zijn natuurlijk heel persoonlijk. Je krijgt inzicht over je leven en andere mooie en of verhelderende boodschappen. Bij een persoonlijke reading worden er aan de hand van foto's (maximaal 3) en je persoonlijke vragen naar diverse gebieden gekeken o.a. liefde, werk, persoonlijke ontwikkeling, verhuizing etc. Datgene wat op dat moment van belang is zal naar boven komen en aan je doorgegeven worden!

Hoe gaat een reading?

Bij Praktijk Atlantis worden readings meestal gehouden aan de hand van een foto. De zogeheten fotoreading. Dit kan een foto van jezelf zijn, van een ander of een foto van een overleden dierbare. Hierbij kan ik als medium contact maken met jouw energie en de spirituele wereld. Zij ondersteunen mij als medium tijdens consulten om mooie, waardevolle boodschappen aan je door te geven. Tijdens de reading vertel ik aan jou wat ik te zien, te horen en te voelen krijg.

  • Stuur mij jouw foto via WhatsApp
  • Betaal via tikkie
  • Het liefst een recente foto
  • Gezicht en ogen het liefst duidelijk op de foto
  • Het mag een foto van jezelf, een ander of een overleden dierbare zijn. (vraag indien mogelijk toestemming als je een foto van een ander wilt laten readen)
  • Je persoonlijke vragen

Voordelen van een reading

Tijdens de reading van een medium komt veel waardevolle en persoonlijke informatie naar boven. Omdat het veel informatie betreft wil je dit natuurlijk niet vergeten. Daarom wordt de complete reading voor jou uitgewerkt en wordt deze per e-mail naar je gestuurd.

Contact opnemen

Heb je vragen over de mogelijkheden of zou je graag een reading consult willen van mij als medium? Neem dan gerust contact op. Je kunt altijd even bellen of het contactformulier invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren.