gtag('config', 'UA-199283920-1');
  • darkblurbg

Als we worden geboren lijken we volledig blanco. In principe begin je aan een heel nieuw hoofdstuk. Namelijk jouw (gekozen) leven hier op aarde. Toch kun je nog heel veel van een vorig leven met je meedragen (of vanuit het parallel universum) aangezien alles plaatsvindt in het hier en nu. 

Belemmeringen, blokkades, gevoelens die in de weg staan komen ergens vandaan! Tijdens een vorig leven sessie kan het duidelijk worden waar iets vandaan komt. Hoe bevrijdend kan het dan zijn om energetisch (zware of belastende) stukken los te laten die jouw huidige leven (te) veel beïnvloeden op een manier die niet prettig is. Denk aan terugkerende ontmoetingen of thema's die telkens weer als een open wond je pad kruizen en je huidige leven beschadigen. 

De ziel onthoudt alle levens en ervaringen die zijn opgedaan. Je onderbewuste weet dit. Het genezen van energieën die gevangen zitten in het onderbewuste willen heel graag en bewust bevrijdt worden! Het stimuleert levensvreugde, positieve groei, bevrijding, verlichting en kracht. 

In een vorig leven sessie kijk ik samen met jou of dit consult geschikt is voor je. Het kan zijn dat je een vermoeden hebt dat een vorig leven je dwars zit. Als jij een aanvraag doet voor een vorig leven sessie dan voel ik voor jou in of je hulpvraag passend is bij dit consult. Soms kan het voorkomen dat ik gevoelsmatig doorkrijg dat het niet met een vorig leven te maken heeft, maar met iets anders. Dan zal ik je liefdevol doorverwijzen naar een ander soort reading die ik dan aan je zal geven. 

Ik help je om los te laten, balans en rust te vinden. En het doorbreken van storende elementen. Tijdens een vorig leven sessie zie, hoor en voel ik wat jou overkomen is. In een vorig leven sessie zal ik omschrijven wat ik heb mogen zien. Wat voor leven ik bij je zag. Wat er is gebeurt. Waarom iets heeft plaatsgevonden. Daarnaast leg ik de verbinding met jouw hulpvraag en jouw huidige leven. Er vindt ook een healing plaats om oude stukken te transformeren en om heel bewust oude energieën van jou los te maken.