gtag('config', 'UA-199283920-1');
  • darkblurbg

Inzicht in elkaar!

 

 

Je wil graag de liefde vinden of wil je liever dat de liefde jou zal vinden ;) wellicht is dan een soulmate reading wat voor jou!

Een soulmate reading richt zich op liefde en vriendschap.

Maar hoe vind je jouw soulmate? Waarom is het nog niet gelukt? of zit je juist op een roze wolk en ben je op zoek naar inzichten of bevestiging?

Misschien loop je wel tegen blokkades aan en vraag je je af of dit überhaupt wel jouw soulmate is? 

Het kan zelfs zo zijn dat jij je soulmate al bent tegengekomen, maar dat jij die nog niet als zodanig herkent! Dan kun je eindeloos 'zoeken' maar dan staat jouw droomman of vrouw gewoon al voor je neus! 

Tijdens een soulmate reading kijk ik naar jou en of je partner, jouw relatie/ huwelijk en of collega waar je een oogje op hebt om te zien of dit jouw soulmate is!

Misschien is jouw verlangen er wel om te weten wat voor man of vrouw er voor jou in de toekomst ligt!

Graag geef ik eerlijke en oprechte consulten. Soms krijg je iets te horen wat je misschien niet wil horen of wat je niet had verwacht.... Mijn advies is, sta open voor jouw persoonlijke consult! Alles wordt vanuit het hart en het universum aan je meegegeven. Het is bedoelt om JOU verder te helpen met liefdevolle begeleiding en inzichten. 

Er is een reden waarom jij jouw soulmate wel of (nog) niet hebt ontmoet.

In een soulmate reading lees ik jouw wensen op het gebied van de liefde, wat je nodig hebt, wat je valkuilen zijn van jou of de ander. Hoe de liefde zich mag manifesteren in jouw leven. Soms kan ik daarin een stukje (aardse) tijdsaanduiding meegeven (al hoewel het universum geen tijd kent) kan ik soms wel kijken hoe de energie in die richting lijkt te gaan stromen. 

 

Ben jij nieuwsgierig naar wie jouw soulmate is? Gun jezelf dan een   S-O-U-L-M-A-T-E  R-E-A-D-I-N-G