gtag('config', 'UA-199283920-1');
  • darkblurbg

Wat is een zielsafstemming?

Tijdens een zielsafstemming maak ik contact met diepere lagen die in jezelf verborgen liggen 'de ziel'. Vandaar ook de naam zielsafstemming. Aan de hand van duidelijke en gerichte vragen komt er een verhaal door. Deze informatie geef ik dan weer aan jouw door. Er kunnen verschillende soorten zielsafstemmingen plaats vinden. Omdat een zielsafstemming van energie is kan er dus ook contact worden gemaakt met iemand die in coma is ligt. Ook is contact met een ongeboren kindje mogelijk.

Wat is een baby-kinderfluister sessie?

Tijdens een baby-kinderfluistersessie maak ik contact met jouw baby door mij af te stemmen op de ziel ook wel zielsafstemming genoemd. Ik maak dan contact met het onderbewuste en stem me heel bewust af op die trilling en daar maak ik dan een verbinding mee. Hierdoor ontstaat er contact en komen de gesprekken naar boven! Ik krijg dan te horen en te zien wat er speelt, hoe de baby zich voelt en welke verandering er nodig is.


Het kindje zit Niet lekker in zijn vel.
Je kindje plast in bed.
Je Maakt je Zorgen om iets maar kan de vinger er niet opleggen.

Een zielsafstemming voor jezelf

Je kunt op een kruispunt in je leven komen en niet meer weten waar je naar toe moet. Dit kan een heel vervelend gevoel met zich meebrengen. Of je zit niet lekker in je vel door een burn-out. Tijdens een zielsafstemming maak ik verbinding met je onderbewuste, daar waar alle antwoorden liggen. Tijdens dat gesprek worden blokkades en spanningen opgeruimd.

Een zielsafstemming voor een overleden dierbare

Afscheid nemen van iemand waar je van houdt is vaak erg moeilijk. Je kunt achter blijven met een leegte van een intens verdriet. Via deze weg kan er contact worden gemaakt met een ongeboren baby of doodgeboren baby. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een zielsafstemming? Stuur me dan een mailtje. In dat mailtje heb ik een aantal gegevens nodig:

  •  Een foto van degene waar de zielsafstemming voor bedoeld is.
  •  Je voornaam
  •  Een duidelijke vraag

Is je kind ouder dan 10 jaar? Dan vind ik het belangrijk dat er in verband met de privacy het kind op de hoogte is van de zielsafstemming. 

Na de betaling stuur ik de mail zo snel mogelijk naar je toe.