• darkblurbg

Wat is een zielsafstemming?

Tijdens een zielsafstemming maak ik contact met diepere lagen die in jezelf verborgen liggen 'de ziel'. Vandaar ook de naam zielsafstemming. Aan de hand van duidelijke en gerichte vragen komt er een verhaal door. Deze informatie geef ik dan weer aan jouw door en hierdoor kunnen oplossingen komen voor klachten of problemen. Er kunnen verschillende soorten zielsafstemmingen plaatsvinden. Doordat een zielsafstemming van energie is, maakt het niet uit of je komt voor iemand die in coma ligt of dat ik contact maak met een ongeboren kindje. Hieronder licht ik een aantal zielsafstemmingen toe

Wat is een baby-kinderfluister sessie?

Tijdens een baby-kinderfluister sessie maak ik contact met jouw baby of jouw kind door mij af te stemmen op de ziel ook wel zielsafstemming genoemd. Ik maak dan contact met het onderbewuste en stem me heel bewust af op die trilling en daar maak ik dan een verbinding mee. Hierdoor ontstaat er contact en komen de mooiste, onroerende of heftig gesprek naar boven! Ik krijg dan te horen en te zien wat er speelt, hoe het kind of de baby zich voelt, welke verandering nodig is om bepaalde situaties ten goede te keren.


Het kind zit niet lekker in zijn vel
Het kind plast in bed
Je wilt meer inzicht in hoe je kind zich voelt
Je maakt je zorgen om iets
Je hebt vragen aan je ongeboren baby
Woede aanvallen

Een zielsafstemming voor jezelf

Je kunt op een kruispunt in je leven komen en niet meer weten waar je naar toe moet. Dit kan een heel vervelend gevoel met zich meebrengen. Of je zit niet lekker in je vel door een burn-out. Tijdens een zielsafstemming maak ik verbinding met je onderbewuste, daar waar alle antwoorden liggen. Tijdens dat gesprek worden blokkaden en spanningen opgeruimd.

Een zielsafstemming voor een overleden dierbare

Afscheid nemen van iemand waar je van houdt is vaak erg moeilijk. Je kunt achter blijven met een leegte of een intens verdriet. Via deze weg kan er contact worden gemaakt met een ongeboren baby of doodgeboren baby. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een zielsafstemming? Stuur me dan een mailtje. In dat mailtje heb ik een aantal gegevens nodig:

  •  Een foto van degene waar de zielsafstemming voor bedoelt is
  •  Een voornaam
  •  Een duidelijke vraag

Is je kind ouder dan 10 jaar? Dan vind ik het belangrijk dat er in verband met de privacy het kind op de hoogte is van de zielsafstemming. 

Na de betaling stuur ik de mail zo snel mogelijk naar je toe.