• darkblurbg

Wat is een zielstekening met encaustic art?

Dit is een techniek waarbij je blokjes bijenwijs gebruikt en een schilderijzer om tekeningen van te maken. Encaustic wordt ook wel intuïtief schilderen met bijenwas genoemd. Het schilderijzer lijkt op een soort strijkijzer, maar dan een speciale versie voor het gebruik van encaustic. Ik maak gebruik van encaustic art papier om jou schilderijtje (want daar lijkt het een beetje op) helemaal tot leven te laten komen! De bijenwijs wordt gesmolten op de zool van de schilderijzer en dan aangebracht op het speciale coating karton. Door het strijken van het ijzer kunnen er meerdere kleuren gelijkertijd aangebracht worden. Er kunnen werkelijk prachtige vormen ontstaan en het blijft altijd een verrassing wat er naar voren mag komen!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de hand van je voornaam, ga ik geheel vanuit mijn intuïtie en helderziende waarnemingen kleuren gebruiken die op dat moment van belang zijn. Voor het maken van deze zielstekening stem ik me helemaal af op jou. Hierdoor krijg je een mooie boodschap op maat. Daarnaast schrijf ik er persoonlijke boodschap bij, zodat je weet wat de kleuren en de vormen die verschenen zijn voor jou betekenen, met zo nodig tips en adviezen. De zielstekening wordt op A5 formaat gemaakt. De tekening en de tekst stuur ik binnen 14 dagen per mail en of anders naar je thuisadres (verzendkosten voor eigen rekening).

 

* Mocht je alleen een zielstekening willen ontvangen zonder reading, dan kan dat natuurlijk ook! :)

Wil jij heel graag iemand een zielstekening cadeau geven? omdat iemand jarig is, of gewoon om iemand blij te maken? Dat kan! 

Stuur mij een mailtje of WhatsAppje en dan kan ik dit door middel van het gegeven adres en of e-mail ervoor zorgen dat dit bij hem en of haar terecht komt!

Waarom een zielstekening encaustic consult?

Via een bijenwas tekening consult worden er nieuwe inzichten meegegeven, maar soms ook onverwachtse boodschappen. Deze boodschappen komen altijd op het juiste moment, omdat jij er aan toe bent. Hierdoor kun je aha momentjes krijgen en weet hoe je met een bepaalde situatie moet omgaan of welke vervolgstappen je mag gaan nemen. Ook kunnen er overledenen in je zielstekening naar voren komen.