• darkblurbg

Telefonisch consult ontvangen

Ik kan me voorstellen dat je nog nooit een helderziend consult hebt aangevraagd, zoiets best een beetje spannend kan zijn. Het fijne van een telefonisch consult is dat je niet op de fiets of in de auto hoeft te springen op zoek naar een medium of paragnost. Je hoeft niet uit je comfortabele omgeving te vertrekken en daarnaast hoef je ook niet te wachten wanneer je er terecht kunt. Dat maakt een telefonisch consult misschien gelijk al wat laagdrempeliger voor je.

Hoe werkt een telefonisch consult?

Als we elkaar aan de telefoon spreken mag je mij jouw vragen stellen. Ik werk aan de hand van een specifieke vraag en met een voornaam. Op deze manier kan ik gericht invoelen en kijken wat voor beelden naar voren komen en wat ik daarbij aan je mag doorgeven.

Heb je interesse? Stuur me gerust een mailtje. Dan plannen we samen een datum en een tijdstip af.

 

 

Wanneer een telefonisch consult?

Je kunt kiezen voor een telefonisch consult en vragen stellen over je persoonlijke situatie, je relaties, het verleden, heden of de toekomst. Ik kan dan kijken waar de energie naar toe lijkt te gaan stromen. Natuurlijk creëer je je eigen toekomst en is het aan de hand van je eigen keuzes hoe bepaalde dingen in je leven gaan verlopen. Via een één-op-één gesprek kan ik je een stukje rust, inzicht, tips of informatie meegeven.