• darkblurbg

Jezelf leren kennen...via je innerlijk kind

Als je langere tijd ergens mee zit, maar er niet uitkomt, kan dit veel frustratie met zich meebrengen. Via een verdiepingsconsult kan ik heel diep in dat 'probleem' of 'vraag' gebied duiken om op die manier voor jou het een en ander op te helderen. Vele blokkades komen voort uit het innerlijk kind. Hoe je reageert, waarom je op een bepaalde manier reageert. Vastzittende overtuigingen. In mijn praktijk komt het regelmatig voor dat iemand op een bepaald stuk in zijn of haar leven vastloopt. Dit consult is dan ook bedoelt om een heel specifieke vraag of probleem diep uit te diepen, om op die manier tot de kern te komen. Het is fijn als er dan iemand met je mee kan kijken, waar je al zo lang mee rondloopt! 

 

Elk mens is uniek, maar ook elke gedachte en jouw eigen manier van aanpakken is uniek. Ik kijk via een consult met jou mee of dit ook de manier is die voor jou werkt. Een manier van aanpakken moet jou immers verder helpen. Als je merkt dat je stagneert of in een negatieve spiraal belandt, dan gaat er 'iets' niet helemaal goed. Doordat ik van een afstandje met je mee kijk en invoel via spirituele beelden en mijn kennis als (relatie) coach kan ik heel helder meekijken. Belangrijk hierbij om te weten is dat ik jou hierbij handvatten kan geven, maar niet zozeer het probleem weg kan nemen. Elk mens is uiteindelijk zelf verantwoordelijk hoe je iets in je leven wilt aanpakken en veranderen. Stel je tijdens het consult zoveel mogelijk open. Hiermee bedoel ik dat het belangrijk is om eventuele feedback te ontvangen of door buiten je comfort zone te treden. Er kunnen tijdens het consult verdiepingsvragen worden gesteld die je wellicht even op je zal moeten laten inwerken, omdat het vragen kunnen zijn waarbij je soms diep in je eigen gedachtes, emoties en gevoelens moet graven om tot antwoorden en inzichten te komen!

Tijd kost tijd

Het doorbreken van een 'hardnekkig emotioneel probleem' kan soms best even wat tijd kosten. Het veranderen van inzichten of bewustwording kost tijd! Geef jezelf dat stukje tijd ook, maar probeer wel elke dag een stapje in de goede, maar vernieuwde richting te zetten :)

Voorbeelden van verdiepingsvragen

  • Je voelt je al tijden niet lekker in je vel zitten, maar je kunt de vinger er niet opleggen.
  • Je maakt telkens dezelfde soort 'fouten'.
  • Je hebt moeite om iets los te laten.

Je gelukkig voelen komt van binnenuit!

Contact opnemen

 E-mail: info@praktijkatlantis.nl

WhatsApp: 0518-419 324

* De aanvragen worden per e-mail naar je verzonden.

* Ik ben geen vervanger voor een huisarts.