• darkblurbg

Tarot consult ontvangen

Soms kun je in een situatie zitten dat je even niet goed weet wat je moet doen. De tarot en de lenormand kaarten kunnen dan antwoorden geven op je vragen. De kaarten voorspellen niet zozeer je lot, maar laten vooral zien wat er zich op dit moment in je leven afspeelt en wat voor jou belangrijk is om te weten. Heel veel dingen weet je al maar liggen onbewust in je opgeslagen. Via de kaarten kan al deze kennis inzichtelijk gemaakt worden.

Welke verschillen zijn er tussen de Lenormandkaarten en de Tarot?

Marie-Anne Adélaïde Lenormand was een beroemde Franse kaartlegster. Zij voorspelde onder andere de val van Napoleon Bonaparte en leefde van 1772 tot 1843. De lenormandkaarten staan ook wel bekend onder de naam 'Mile lenormand'. De lenormandkaarten zijn kort en nogal praktisch gericht. Ze bestaan uit 54 of 36 kaarten. Ze hebben een wat meer eenduidig karakter. Daarnaast staan op de kaartjes ook kleine versjes die in hun eeuw veel gebruikt werden en die een betekenis vertegenwoordigen.
De tarot bestaat uit meerdere kaarten namelijk 78. Je hebt de grote en de kleine Arcana en ze worden verdeeld in 4 groepen; staven, pentagrammen, bekers en zwaarden. Tarot is ook vooral psychologisch van aard en laten zien wat er speelt in je leven.

 

De mogelijkheden

Bij een kort consult leg ik 3 kaarten neer (verleden, heden, toekomst). Hierdoor kan ik heel gericht naar jouw vraag kijken en geef ik ook een oplossing en een advies mee.
Bij een relatielegging leg ik 7 kaarten gericht op jouw vraag over bijvoorbeeld je relatie of over een nieuwe liefde die je hebt ontmoet. Ook hierin geef ik je inzicht en een advies mee.
Bij een algemene legging leg ik alle 36 lenormandkaarten op deze manier kan ik je inzicht geven op gebieden zoal financiën, je persoonlijke groei, eventuele blokkades, je relatie met jezelf of een ander, de liefde, en soms komen er via de kaarten ook boodschappen van een overleden dierbare door! Ik kom tevens met een advies en oplossing maar dan uitgebreider.

Bij een algemene legging mag je meerdere vragen stellen (maximaal 3) heb je geen vragen bij deze legging, dan is dat niet erg.

TIP: Hoe duidelijker je vraag hoe duidelijker het antwoord :)

 

Hoe gaat het in zijn werk?

     Heb je interesse in een kaart /tarotlegging?

Stuur me een bericht welk soort kaartlegging je wenst

Ik stuur je een tikkie (woon je in België dan kan je het via mijn rekeningnummer overmaken)

 Binnen 14 dagen ontvang je jouw persoonlijke kaartlegging per e-mail.