• darkblurbg

Wat is relatiecounseling?

De naam verklapt het eigenlijk al, het gaat over counseling met als specialisatie relaties. Dit kan man vrouw zijn, maar ook bijvoorbeeld de relatie met je zelf of met je kind. Alle relaties vragen tijd en investering. Soms loopt het niet meer soepel, dan merk je dat er haperingen ontstaan in de communicatie of dat er patronen zijn ontwikkeld die maar moeilijk te doorbreken zijn. Een relatie counselor kan dan met jou in gesprek gaan om te kijken waar en hoe verbeteringen aangebracht kunnen worden.

Counseling vs. Mediumschap

Ik combineer al jaren mijn werk als relatiecounselor en coach met mijn mediamieke ingevingen. Ik merk dat de gesprekken hierdoor een extra verdieping hebben, en ook dat je eerder tot de kern komt van dergelijke problematiek. Relatiecounseling biedt hierin handvatten en een praktische manier van aanpakken om met een duidelijk doel verbeteringen aan te brengen die blijvend kunnen zijn.

 

Laagdrempelig

Relatiecounselling is een laagdrempelige manier van werken, want er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts en geen sprake van een wachttijd.

Kernwaarden die ik belangrijk vind

  • Empathie en gelijkwaardigheid
  • Privacy
  • Zonder oordeel
  • Positief en een open houding
  • Betrokken en betrouwbaar
  • Motiverend en praktisch

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden telefonisch, per e-mail of via WhatsApp plaats en er is sprake van een vast tarief van € 55,00 per 60 minuten.

Waarmee kan ik je helpen?

Samen met jou verken ik alle levensgebieden
Het verbeteren van de onderlinge communicatie
Inzicht in jezelf
Verborgen gevoelens weergeven die jezelf blokkeren
Bewust worden van je eigen manier van denken, handelen en voelen
Gaan we zoeken naar wat je echt belangrijk vindt

Duur van de counselling

Mocht je graag een gesprek aan willen gaan, dan vindt er altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos telefonisch, per e-mail of WhatsApp kennismakingsgesprek plaats van ca. 20 minuten. Hierin kunnen we kennismaken en kijken wat je gevoel hierbij is. En aan de hand van dat gesprek maken we samen een inschatting van het aantal gesprekken. Een individuele relatiesessie duurt 3-6 sessies. Bij 6 sessies reken ik 10 procent korting. Tijdens het gesprek kun je me vertellen over je hulpvraag en wat je graag zou willen bereiken. Ik vertel ook wat praktische zaken zoals mijn werkwijze en de kosten.