• darkblurbg

Wat is een encaustic consult?

Dit is een techniek waarbij je blokjes bijenwijs gebruikt en een schilderijzer om tekeningen van te maken. Encaustic wordt ook wel intuïtief schilderen met bijenwas genoemd. Het schilderijzer lijkt op een soort strijkijzer, maar dan een speciale versie voor het gebruik van encaustic. Ik maak gebruik van encaustic art papier om jou schilderijtje (want daar lijkt het een beetje op) helemaal tot leven te laten komen! De bijenwijs wordt gesmolten op de zool van de schilderijzer en dan aangebracht op het speciale coating karton. Door het strijken van het ijzer kunnen er meerdere kleuren gelijkertijd aangebracht worden. Er kunnen werkelijk prachtige vormen ontstaan en het blijft altijd een verrassing wat er naar voren mag komen!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Ook via deze weg heb ik jou voornaam nodig (om wie het gaat) en jouw hulpvraag, want dan kan ik me met jou energie verbinden en op jou invoelen. Geheel vanuit intuïtie en helderziende waarnemingen pak ik kleuren die op dat moment van belang zijn. Voor het maken van dit ‘schilderijtje’ stem ik me helemaal af op jou. Hierdoor krijg je een mooie boodschap op maat. Daarnaast schrijf ik er een tekst bij, zodat je weet wat de kleuren die gebruikt zijn voor jou betekenen, met zo nodig tips en adviezen. De tekening worden gemaakt op A5 formaat. De tekening en de tekst stuur ik binnen 14 dagen naar je thuisadres.

Waarom een encaustic consult?

Via een bijenwas tekening consult worden er nieuwe inzichten meegegeven, maar soms ook onverwachtse boodschappen. Deze boodschappen komen eigenlijk altijd op het juiste moment, omdat jij er aan toe bent. Hierdoor kun je aha momentjes krijgen en weet hoe je met een bepaalde situatie moet omgaan of welke vervolgstappen je mag gaan nemen.